фото: pexels.comРазваля се времето от понеделник. Температурите падат. На места ще

...
фото: pexels.comРазваля се времето от понеделник. Температурите падат. На места ще
Коментари Харесай

Температурите падат от понеделник

фото: pexels.com

Разваля се времето от понеделник. Температурите падат. На места ще вали и дъжд.

Свети Димитър за следващ път ще удостовери, че е настойник на зимата, студа и снега, и че Димитровден бележи поврата в годишното време и началото на зимата.

Това демонстрира прогнозата на метеоролозите от Националния институт по метеорология и хидрология.

Днес в Източна България и централната част от Дунавската низина ще продължи да превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад и с него ще продължи да нахлува студен въздух. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°. В следобедните часове над цялата страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 16° и 21°.

Във вторник ще е най-вече слънчево, със слаб вятър от изток-югоизток. Сутринта ще е по-хладно и тук-там в източните региони, в котловините и по поречието на Дунав ще има условия за мъгла или ниска облачност, които ще се задържат до към обяд. Дневните температури едва ще се покачат.

В сряда и четвъртък облачността ще бъде най-вече забележителна и ще има превалявания от дъжд, с по-голяма възможност в Централна и Източна България, в крайните югоизточни региони през втория ден са вероятни по-съществени количества.

В четвъртък в Западна България вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна – изначало от североизток, само че до вечерта и там ще стане северозападен. Дневните температури едва ще се намалят, утринните ще се покачат. В петък и през почивните дни ще бъде прохладно, с променлива облачност, на обособени места е допустимо и да превали дъжд. Температурите още ще се намалят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР